Mental træning

  HVAD ER MENTALTRÆNING EGENTLIGT? 

Mange forbinder måske først og fremmest mentaltræning med begrebet visualisering, at kunne tænke eller forestille sig til succes. Og det er også et både velkendt og meget brugbart værktøj, men det er desværre ikke kun så enkelt.

Mentaltræning handler faktisk OGSÅ om det modsatte, nemlig at lære sig forskellige værktøjer og teknikker så man tænker MINDRE over tingene på selve dagen i forbindelse med f.eks. stævne eller andre situationer hvor man skal præstere.

Med mentaltræning kan du lære at sætte dig selv i en bestemt tilstand (følelse) som f.eks. når du føler at ”alt går op i en højere enhed” eller det hele bare ”flyder”, du har fuld koncentration og fokus på opgaven, lukker alt andet ude og er ikke forstyrret af en masse tanker.

I den rigtige mentale tilstand får du den optimale mulighed for at præstere når det gælder og dermed, at kunne ride til dit fulde potentiale og opnå den succes du drømmer om.

Rytterfokus.dk er startet netop med den mission at hjælpe dig, så du kan få opfyldt dine drømme og ambitioner, uanset om det er, at forbedre dit niveau, få ro på stævne nerverne, give angsten et los og komme op på hesten igen eller få styr på selvtilliden og usikkerheden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis e-bogen “Sådan får du rideglæden tilbage” , og kom i gang med at få opfyldt dine drømme   

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

17. november 2016