Glæden ved at kunne hjælpe

 

 

Mette havde eksamens skræk, og hun troede ikke rigtigt den var mulig, at slippe af med – men Mette tog fejl! 

 

I starten af december havde jeg en klient, der var noget skeptisk mht. om jeg kunne hjælpe hende – hvilket ikke er unormalt 🙂

Hun besluttede sig dog for at give det en chance efter at vi havde talt sammen i telefonen i forbindelse med den gratis afklaringssamtale jeg tilbyder, som netop har det formål, at finde ud af om coaching er noget man har lyst til at prøve.

 

Læs mere om gratis samtale her

 

 

De fleste, som kontakter mig har forskellige udfordringer, som oftest har været der et stykke tid, og derfor nærmest er blevet en slags ”sandhed” og så rodfæstet, at de tror det vil være der “for evigt”. Måske har man tidligere prøvet at løse det på forskellig vis, uden større held.

Mette havde eksamensskræk og var ret overbevist om, at det ikke kunne løses fordi det “altid” havde været sådan. Mette tog heldigvis fejl.

Efter at være blevet coachet og efter at have lært nogle meget enkle øvelser til hvordan man kan håndtere følelser & tanker og skærpe sin koncentration og holde fokus på det, som er vigtigt (fjerne hvad du ikke ønsker, og erstatte det med de følelser og den tilstand du ønsker) så var hun overrasket. Vi havde kun brugt 2 sessioner.

Kan det virkeligt passe, at det er så nemt?

Ja! så nemt er det! 🙂 

Mette var til eksamen d. 19/12 og fik 12 – stort tillykke!

 

Selvfølgelig var det ikke KUN coaching og samtale der gjorde det. Mette er virkelig en meget dygtig og flittig person, som kan sit fag  – men har på trods af det tidligere oplevet at gå helt i ”sort” til eksamen. Det skete IKKE denne gang fordi hun havde lært hvordan hun selv kunne styre sin mentale tilstand.

Det man skal vide og lære er, hvordan tanker og følelser er forbundet (dit mindset) og hvordan dit mindset igen er relateret til dine handlinger (din adfærd) …. eller omvendt….

Når man selv kan skabe den rette tanke i en given situation og lærer at rette sit fokus det rigtige sted hen, får man fuld kontrol over sin adfærd og dermed kan man undgå nerver og usikkerhed.

Coaching er naturligvis ikke nogen ”mirakel kur”, det kræver at man er villig til at prøve noget nyt og er åben over for andre måder at gøre tingene på, men så er det også et meget effektivt værktøj, som skaber holdbare og varige forandringer. Og alle kan være med, det kræver intet andet end en positiv indstilling – du behøver ikke engang ”tro” på det… det virker alligevel… 🙂

At man er spændt og har ”sommerfugle” i maven, når man står i f.eks. en konkurrence eller eksamens situation, er kun naturligt og positivt. Det betyder nemlig at, man gør sig umage og yder det ekstra der skal til for at præstere maximalt og gøre sit bedste når det gælder.

Det skal blot være kontrolleret, så man ikke går i ”sort”, klappen går ned, man bliver handlingslammet, stresser eller sidder på potten hele natten….  😉 – og det er præcis det man kan lære at undgå med coaching og mentaltræning.

Så derfor er jeg så super glad for mit job som coach og jeg glæder mig hver gang over at, jeg kan hjælpe folk på en enkel, men meget effektiv måde 🙂

Du skal IKKE have problemer og tro at, de er der for altid og ikke kan løses, for det kan de. 
DU er ikke dine problemer, det er bare dine tanker der er det!

 

Det er en kæmpe glæde for mig, at kunne hjælpe andre med at opnå det de ønsker og med coaching, kan man faktisk hjælpe rigtigt mange med præcis det!

 

Læs mere her

22. december 2016