Derfor holder dine nytårs foresætter ikke…!

Gør det du plejer og få samme resultat som du plejer!

Stævnerytter eller ambitiøs hobby rytter? Gør 2019 til året hvor du når dine mål!

Få personlig træning, inspiration og viden så du kan få opfyldt dine drømme på hesteryg.

Et nyt spændende år er på vej.

Lige om lidt har vi et helt nyt år til rådighed. Hvad vil du fylde det med? Hvordan forestiller du dig det skal blive? Har du planer om at, lave nogle nytårsforesætter med dig selv?

Og ligesom alle andre siger du måske til dig selv at, denne gang VIL jeg holde dem!

new-years-day-1807891_1920

Vi kan gøre os en masse tanker om det nye år, og vi kan beslutte os for forandringer på forskellige områder. Nogle gange lykkes det, og det kan næsten synes som om det var rent held. Andre gange giver vi op bare ved tanken om ændringer. “Puha det kræver så meget, og jeg ved ikke, hvordan man gør og faktisk er jeg temmelig træt af ikke at lykkes” er sætninger, man hører ganske ofte, når emnet bliver bragt op.

Som overskriften siger, vil du få de samme resultater igen og igen, hvis du bruger den samme strategi eller ”opskrift” i dit liv. Vi har opskrifter på alt, hvad vi gør, disse opskrifter er inde i os. Vi kalder det tanke strategier. Du har strategier for succes, motivation, manglende motivation, mod, depression, glæde … ja hele spektret. Du har dine egne unikke strategier, der fører dig frem eller tilbage, eller måske i en cirkel.

Hvis du ikke bevidst foretager en ændring, vil 2019 sandsynligvis blive nogenlunde det samme som 2018. Der er simpel logik i det; “Når du gør som du altid har gjort, får du samme resultat som altid har fået!”

Få mennesker er bevidste om deres strategier eller opskrifter, og de fleste ved ikke, hvordan de kan ændre dem for at gøre dem bedre.

horse-fokus

Faktisk er det slet ikke så mærkeligt.

Disse strategier kan nemlig også ses som vaner, ting vi bare gør uden at tænke over det. En vane, som har været en vane i måske mange år bliver som en veletableret sti.

Forestil dig, at du går i skoven, de samme stier dag efter dag, år efter år. Stierne er tydelige og nemme at gå på, mens der uden for dine vante stier er beplantning som virker besværligt at gå igennem, du er måske bange for at fare vild eller er nevøs for det ukendte terræn.

Det vil kræve en indsats, viden og gåpåmod at gå på opdagelse finde og lave nye spændende stier i skoven. Men det er ikke umuligt og det kan være både sjovt, udviklende, lærerigt og spændende

Men for at ændre en vane (og lave nye stier) kræver det bevidsthed. Du skal forstå og blive opmærksom  på hvad du gør, hvordan din strategi er, og hvordan din hjerne gemmer de oplysninger, som gør at du handler på den måde du gør. Når du ved det, så vil du have meget lettere ved ændre det!

Du vil blive overrasket over hvor nemt og sjovt det er. rytter-rider-i-vand-og-aftensolen

Har du nogensinde ønsket en bestemt forandring i dit liv – uden du i praksis formåede at realisere den?

Hvis ja, så er du ikke alene. Det har vi alle gjort – nogle af os mange gange.

Men hvorfor er det sådan?

Det er det fordi behovet for forandring i sig selv ikke er nok. …

Sandheden er at forandringsprocesser fungerer bedre når vi får støtte udefra. Det virker mange gange mere trygt når vi har nogle at følges med ned af nye og ukendte stier.

Og det virker fordi vi i de svære perioder hvor vi selv går død på motivation og føler vi er faret vild, har nogen til at holde os på sporet og huske os på hvor vi er på vej hen og hvorfor.

Det er det coaching handler om – ikke at være alene om det svære.heste-der-lytter

Coaching betyder at du har en anden der kan og vil holde dig ansvarlig – også når du selv har svært ved at gøre det.

Coaching betyder at du har en anden der kan og vil minde dig om hvor værdifuld du er og hvor meget du kan – især når du selv ikke kan mærke det.

Coaching betyder at du kommer i mål med de forandringer, du drømmer om.

Der er rigtigt mange, som oprigtigt ønsker, at 2019 skal blive deres bedste år, og jeg ønsker virkeligt også det vil blive sådan for dig!

Rytterfokus.dk tilbyder personlig træning for ryttere bl.a. mentorforløb, onlinekurser, workshops og foredrag, alt sammen med henblik på at få dig fremad og opnå lige præcis det du ønsker og brænder for inden for hestesporten.

Med en “personlig træner” vil du være i stand til at bryde gamle vaner og har en endnu større chance for at skabe dit bedste år nogensinde!

Du kan lære at udvikle viljestyrke, fokus, motivation, flytte mentale grænser, blive opmuntret til at sætte og opnå mål, præstere under pres, håndtere stress, og opnå større selvtillid i de ting du gør, både inden for din sport og i dit liv generelt.

 

Jeg ønsker alle et rigtigt godt 2019 – og at, du får udforsket en masse nye spændende stisystemer så du får mange flere muligheder for at, få opfyldt dine største ønsker og drømme 🙂

Jeg hepper på dig 🙂

Kh Pia

Godt nytår!

28. december 2018