Drømmer du om dejlige rideture ud i det blå sammen med din hest?

... men bliver du nervøs og usikker

når du skal ud og ride fordi du overtænker tingene og bekymrer dig om alt det der "kan gå galt"?

Så er denne lille bog

med fokus på mentaltræning og nemme praktiske øvelser,

lavet lige præcis til dig 

Bogen består af 50 nemme og effektive tip og tricks  inkl. 10 små video øvelser

 

Bogen giver dig masser af inspiration til hvordan du kommer igang, så du kan finde eller genfinde rideglæden og komme ud og nyde livet på hesteryg uden at være ved at "dø af skræk" 😊

  

 

Bogen er specielt god for dig, som kan svare "ja" til et eller flere af følgende spørgsmål:

 

  • Er du bange for, at din usikkehed smitter af på din ellers rolige og stabile hest, så den også bliver nervøs og måske laver "ballade" når I rider?
  • Bliver du nemt usikker hvis din hest “kigger” eller er lidt for vågen når I fx. rider tur alene eller er sammen med andre i ridehuset?
  • Drømmer du om bare, at kunne ride og gøre det med din hest du har lyst til uden altid, at overtænke og "frygte" det værste? 

 


Jeg har selv oplevet de ting som jeg har beskrevet herover og det er virkelig frustrerende når man bare elsker heste og virkelig savner, at kunne ride og nyde livet på hesteryg uden evig og altid, at begrænse sig selv med katastrofetanker, overspringshandlinger.


Sådan behøver det heldigvis ikke være og det bedste af det hele er, at det ikke er så svært at ændre! 


Hvis du er åben og villig til at prøve noget nyt vil du med garanti få rigtig stor glæde af bogen og samtidigt opbygge din selvtillid og tryghed undervejs ... du kan godt begynde at glæde dig.Du skal vide, at det af de mest almindelige problemer for os ryttere er usikkerhed, nervøsitet og rideangst.

 

Det er nemt (og helt almindeligt) som rytter at have et forholdsvis højt frygtniveau pga. de erfaringer, vi har haft tidligere og de historier, vi hører om eller kender til, hvor andre ryttere f.eks. er faldet af eller på anden måde er kommet til skade.


Der findes desværre ikke nogen mirakelkur og det er denne bog heller ikke, men den giver dig en række gode råd, tips, tricks og velafprøvede værktøjer, som har bevist, at de virker.


 Normal pris kr. 149,- 


Du får bogen leveret direkte i din indbakke som Pdf. lige til at printe ud, gemme på din computer eller begge dele - præcis som du har lyst til.

Gør både dig selv og din hest glade -

den vil helt sikkert elske at komme ud og opleve nye ting sammen med dig ❤️