Coaching er godt, når man er bange for at ride

Coaching

De rigtige spørgsmål giver gode svar

En coach er ikke en ekspert, som kommer med alle de rigtige svar på ens problemer.

En coach stiller i stedet de rigtige spørgsmål, så du selv kommer med svarerne, der kan bringe dig videre. Det er en af grundende til, at så mange har haft held med at opsøge en coach. Når man selv kommer med svarerne, er der større chance for, at man tager ejerskab og følger målet til dørs.

Det er ens egne tanker og overvejelser, som der spørges ind til og coachen hjælper med at strukturere.

Netop struktur er en vigtig del af coaching. En coach kan være med til at planlægge i små detaljer, hvordan du når dine mål, og eventuelt opstille delmål, som kan hjælpe dig på vej.

Coaching med NLP betyder personlig sparring med én, der er villig til at holde dig ansvarlig for dine drømme, dine planer og din personlige standard. Den grundlæggende tanke er at du kan lære det du skal bruge, for at kunne skabe de resultater du ønsker.

Enkeltsession

En coachingsession varer typisk 45-90 minutter. Hver session har sin egen cirkel med afklaring af målsætning, udfordringer og action points.

kaffe

Det betyder at når vi slutter så ved du præcist hvad du har fået ud af det. Coachingen kan foregå ansigt til ansigt hos mig, dig eller et andet sted (f.eks. walk & talk i skoven) eller over telefon eller Skype, du bestemmer hvad der passer dig bedst.

 

Coachingforløb

Vi starter med at tale forventninger, drømme og succeskriterier hvorefter vi lægger en plan for realiseringen af forløbets formål og hvordan det skal foregå, hvor, hvornår og hvor længe osv.

Hold dig ikke tilbage, kontakt mig og få en gratis afklaringsamtale, så vi sammen kan finde ud af hvordan coaching vil kunne bruges for lige netop dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kærlig hilsen 

Pia

Ved du...

Hvad du vil? Hvad du skal? Hvad du vil opnå? Hvem du er? Hvor du skal hen? Hvad du skal vælge? Hvor du finder ro i dig selv?

- Hvis nej, FEDT!

Det er intet at være øv over. Så kom og lad os se hvor vi skal starte, og lad mig hjælpe dig igennem en lærerig proces, som måske, kan blive den vigtigste i dit liv.

- Hvis ja, SUPER!

Så kom og lad os få en snak om at finde din indre styrke og motivation, så du får en sneplov på der skubber forhindringerne til side...