NLP

Hvad er NLP?

NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi, som i det væsentlige er studiet af hvordan hjernen bearbejder information.

Når du bliver født, får du ikke manual for, hvordan din hjerne fungerer, og hvordan du får resultater i dit liv.

NLP øvelser kan give dig den manuel, så du kan bruge din hjerne til at skabe de resultater, du ønsker i din ridning og i dit liv.

NLP lærer dig, hvordan du mestrer din interne verden. Du kan ikke styre, hvad der sker for dig eksternt, men du kan kontrollere, hvordan du reagerer på det.mindset-billede

Alt, hvad du oplever er skabt to gange – først i dit sind og derefter i virkeligheden. Når du får og bruger værktøjer til at ændre oplevelsen i dit sind, så ændrer alt sig også i din virkelighed.

Hvordan kan NLP hjælpe med at forbedre min ridning?

Ridning kræver, at vi skal være rolige, tålmodige, centreret og klar på alle tidspunkter.

Der er ikke plads til negative følelser, når vi rider på en hest. Følelser som frustration, vrede, frygt og sorg vil kun påvirke vores ridning negativt.

Så derfor har vi brug for at lære at udnytte og undertrykke vores følelser, så vi kan være den bedste rytter vi kan være for hesten.

NLP lærer dig de værktøjer, du har brug for at styre hver følelse efter behag, så du kan vælge, om du ønsker at udtrykke en bestemt følelse på et bestemt tidspunkt.

 

Hvordan kan hjælpe NLP mig med at nå mine mål?

NLP handler om resultater og om at opnå succes. (…  og det kan gå hurtigt, ofte er 1-3 sessioner faktisk nok, alt efter hvilke udfordringer vi arbejder med :-))

Din indstilling og adfærd er en vigtig del af dette. Du ønsker at opnå dine drømme og mål, men hvis du ikke mentalt har sluppet de negative tanker og overbevisninger, som måske forhindrer dig at komme hele vejen, vil du aldrig opnå de resultater, du ønsker.

set-goal

 

Med NLP øvelser & coaching vil du lære, at slippe og fjerne alle de negative tanker og handlinger, der måtte blokere din vej, så du kan bryde igennem og opnå de resultater, du ønsker.