ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Rytterfokus.dk har forpligtet sig til at sikre dit privatlivs fred online. Al behandling af personlige oplysninger, som genereres via dette websted, vil være i fuld overensstemmelse med den nationale lovgivnings regler om behandling af personlige oplysninger, således som det fremgår af følgende erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Disse oplysninger indsamler vi

Dette websted indsamler oplysninger på forskellige måder. Når du bestiller varer eller tjenester hos mig, bliver du bedt om at oplyse dit navn, din e-mail-adresse og andre kontaktoplysninger, som er relevante for din henvendelse. Hvis det er obligatorisk at afgive oplysningerne for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en *. De indsamlede oplysninger vil kun blive anvendt i forbindelse med, at jeg kontakter dig som led i det generelle kundeforhold og for at gøre det lettere for dig at bruge  webstedet samt Rytterfokus.dks tjenester og produkter.

Valgfrit abonnement

 Webstedet giver brugerne mulighed for at vælge, om de ønsker at modtage mit nyhedsbrev, specialtilbud og andre informationer om nye funktioner, arrangementer og tjenester. Du vil modtage information om markedsføringstilbud forud for dataindsamlingen, og du vil blive bedt om at give dit samtykke, før jeg sender markedsføringsmateriale til dig pr. e-mail.

Ønsker du at blive slettet af mailinglisten og dermed ikke at modtage flere henvendelser af denne art i fremtiden, kan du sende en e-mail til pia@rytterfokus.dk hvori du skriver ordet “Frameld” i emnefeltet.
Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevslisten med ét klik på ”afmeld”, som du finder nederst i alle mails fra os.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen tredjemand, medmindre jeg har indhentet dit udtrykkelige samtykke hertil, eller hvis videregivelse er påkrævet ved lov.

Rettelse/opdatering af oplysninger

Hvis du ønsker at rette, opdatere eller på anden måde ændre de oplysninger, du har givet mig, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod min behandling af disse oplysninger, bedes du kontakte mig på adresse, e-mail eller telefonnummer nederst.

Sikkerhed

Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at sikre dine personlige oplysninger, og dette websted har truffet sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte mod tab, misbrug og ændring af de oplysninger, jeg har kontrol over.

Jeg har godkendte databehandlingsaftaler med alle de IT-systemleverandører jeg benytter. Alle opfylder GDPR-kravene pr. 25/5-2018.  

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, den måde som dette websted forvaltes på eller dine handler med mig, er du velkommen til at kontakte mig på adresse, e-mail eller telefonnummer herunder.

Rytterfokus.dk
v/ Pia Bjerre
Villa Gallinavej 4
4690 Haslev
pia@rytterfokus.dk
Mobil: 22367036