Andre siger…

profile-pic
Louise Øhlenschlæger, arrangør af foredrag, Baunehøj Ridecenter

Der var stor tilfreds med foredraget og jeg har efterfølgende fået indtrykket af, at alle er gået hjem og blevet lidt klogere og haft noget at tænke videre over 🙂

profile-pic
Hanna Brage Michelsen, deltager på kursus

Fantastisk kursus, Pia er meget levnede i sin fremlæggelse, meget tydelig og giver gode eksempler så det bliver både brugbart og let forståeligt.

Jeg fik masser af inspiration og vil meget gerne anbefale kurset til andre - det er et godt kursus til bl.a. at få indkredset "problemet" og få det vendt til at det rent faktisk er noget, som der kan gøres noget ved 🙂

profile-pic
Helle Madsen, kursus deltager

Det var et rigtigt godt kursus og det giver også en tryghed, at man har forventning om at kursus deltagerne er ligesindet.

Jeg fik til fulde mine forventninger indfriet med god inspiration og brugbare værktøjer til selv at kunne arbejde videre.

Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, det var meget lærerigt og gav en god selvindsigt og motivation.

profile-pic
Rikke Ravn, kursus deltager

Et meget brugbart og konkret kursus, hvor der var en masse konkrete øvelser som jeg kunne bruge med det samme.

Rigtig god stemning og man kan mærke det er noget du er passioneret omkring, du er både levende, sjov og seriøs i din undervisning.

Vi var 2 veninder som deltog sammen og vi er begge meget begejstret og har fået masser af inspiration og er super motiveret til at komme i mål med vores planer.

profile-pic
Ida Jensen, kursus deltager

Jeg vil sige tak for et rigtigt godt og motiverende kursus. Det gav netop et Boost til at komme videre mod drømmen, nemlig at kunne ride dejlige ture og få gode oplevelser med sin hest.

Det udleverede materiale er super godt som støtte under processen, og der er jo lavet en slags kontrakt af mig selv og til mig selv og hesten, så det må og skal jeg leve op til.

Samlet kan jeg sige, at det har været guld for mig at være på dit kursus og få redskaber til at arbejde med mig selv.

profile-pic
Signe Krusell, deltager kursus

Det var en super fed dag:-) og fedt at møde jer alle in real life og Pia tak for et super kursus, glæder mig til at arbejde videre med min plan:-)

2 uger efter: Så er et af mine delmål nået fra vores kursus kan slet ikke få armene ned:-) Super SMART handleplan!!

Jeg kan varmt anbefale dette kursus til alle, for det virker bare !!! 🙂 🙂

profile-pic
Anni Thorlak, deltager foredrag

Et godt, sjovt og samtidigt meget interessant foredrag.

Masser af eksempler på hvordan man flytter sine tanker og bruger dem positivt, en dejlig aften som gav inspiration til en ny positiv måde at tænke på.

Fint med lidt praktiske tips & tricks.

profile-pic
Hanne B Jacobsen, personlig coaching

NLP virker som et meget effektivt værktøj. Jeg kom hjem med mit hoved summende af tanker og brugbare løsninger på hvor min overbevisninger var gået galt, og hvad jeg skulle gøre ved det. Kan anbefales.